TIMCSI Creative Commons License 2001.05.07 0 0 900
Sziasztok Mindenkinek!

Bár nem igazán témába illő amit kérdezek, remélem tudtok tanácsot adni. Ugyanis harmadik napja nagyon rosszul érzem magam. Mindent kihányok, amit eszek, semmi sem marad meg bennem. Eddig csak reggelente volt ilyen, de mostmár napközben is. Már mindenféle könnyű étellel próbálkoztam (sós, tört krumplival...stb.) mégsem tudom visszatartani a hányingerem. Van esetleg köztetek valaki, akinek volt ilyen problémája? Milyen étellel kellene próbálkoznom? Már annyira le vagyok gyengülve, hogy szinte még ülni sincs erőm.

Egyébként a terhességi csíkokkal kapcsolatban annyit tudok, hogy jó zsíros testápolóval kell kenegetni a pocakot, meg a combot, a melleket. Nem szükséges gyógyszertárban vásárolt krémet használni, de a párom kismama húga vett egy kifejezetten terhességi csíkok megelőzésére és elhalványítására szolgáló krémet a patikában. Azt hiszem 1200-1400 Ft volt, nem is olyan sok. Ráadásul hatásos is, mert a comján levő élénkpiros csíkok egyből elkezdtek halványodni a használat után. Ha gondoljátok, megkérdezem a nevét, mert hirtelen nem jut eszembe.

Timcsi