Sziasztok!
Kedves Nexus!
köszi a Máltait és a vöröskeresztet, engem a VK kapott el a lejtőn...
a tudás megszerzése kőkemény energiákat igényel, sokaknak nincs ilyen, sajna; sokkal demokratikusabb pl. a tetoválás, ezt akár 50-es IQ-val meg lehet oldani és tűz pávának a csajokhoz; nagyobb lesz a hatásfok, mint ha egy kis Fermat-tétellel próbálkoznál...
láttátok a kisgazda nagy-röfföt a mai hiradókban?!, a pubi játszotta az agyát és a süketnéma matuzsálemek focimeccsen érezték magukat; köszi, de az nem jó, ha pl. 10 pszichopata v. hogyatúróbaírják (kicsit beszélni magyart) többet ér mondjuk az enyémnél :)
na megyek...
apropó: az anti-USA-soknak: benne minden megvan amire lehet hivatkozni: hatalmas, megfoghatatlan, szinte mágikus; kennyünk rájuk mindent és így bennünket természetesen nem terhel semmi-de-semmi felelőség, anyúúúúúúúú nem én voltam ő kezdte :), Big Brother is watching all of us - baromság!
kialakult egy játékszabály és nekünk ezek keretein belül kell megmutatni a nagy és hatalmas amiknak, hogy tökös legények vagyunk és majd ha mi leszünk a legtökösebbek akkor mi hozzuk a szabályokat, így megy ez...
szaporodjatok csak, a szutyok tecnika előtti Föld nevű ízé úgyse bír el 1 milliárdnál több embert, tehát...
lehet, talán Vonnegut itt is talált: minél tökéletesebb bacik kitenyésztése a cél, amit a nagy eszünkel...
mindegy, nem érdekes...
legyetek jók...
pá: zümy