Shranon!
Nos, röviden:
Nincs jobb rendszer a világon mint az a diktatúra, ahol a diktátor a népéért tevékenykedik
Ez egy idézet valahonnan de én igaznak érzem. A demokrácia irtó nagy marhaság és még csak az sem igaz, hogy nem találtak ki nála jobbat. A család is egy kis diktatúra, mert nem hiszem hogy megszavaztatnám a gyerekeimet arról, bevegyék-e a keserű gyógyszert vagy fogat mossanak-e. Egy céget sem lehet demokratikusan irányítani, szerintem. Mitől lenne 242 ember okosabb mint egy? Ez is valahonnan van.
Európa nyálazás, ez épp érint. Épp itt dolgozom az EU nyugatabbi felén, az én 10 évesz tapasztalatommal okítok sok itteni szakit, de hetekig kellett "nyalnom" (persze a cégnek) a megfelelő hivatalokban hogy beengedjenek ide. Aztán ha belépünk, még hét évet várjunk. Akkor mi a ...nak lépjünk be? Hisz már most is oda megyek pl. nyaralni ahová akarok, ha pénzem van? Épp emiatt a 7 év miatt, én is NEM-mel fogok szavazni. Nem nekünk kell az EU hanem mi kellünk nekik, ezt kéne már fölismerni!
Megjegyezném, csak az igazán szabad, akik a tudat elsőbbségét hiszi a lét előtt. Ha ugyanis a lét (anyag) hozta létre a tudatot, akkor bizony az anyag DETERMINÁLJA a létet, tehát minden cselekedetünk kiszámítható és kikutatható, ergó nincs szabad akaratunk (determinálva vagyunk). Ha a tudat (Isten) hozott létre minket, akkor szabadok vagyunk.
Tendenciák: Víz alatt álló Hollandia, bűvárkodás a manhattan szigeteki korallzátonyoknál, meleg égöv kezdete Pécsnél, mediterrán a Svédeknél, bőrrákos fehérbőrűek, özönvíz Ázsiában, vízhiány Afrikában (és sivatag az egész Afrika, kivéve +-100 km-es egyenlítői sávot), tornádók és katasztrófák a Kiotót nem aláíró USÁ-ban. Na ilyenek.
Technika=Ördög. Mű világ az igazi helyett, ez csakis az Istent tagadó műve lehet. Személyi azonosító Bélyeg (GSM telefon, GPS meghatározás, Internet csatlakozó, stb) a bőr alatt, pont mint a Jelenések Könyvében...
Környezetvédelem: Mint fentebb. Plusz: melleket növesztő terméketlen férfiak, rák, agydaganat a mobilok miatt 20 év múlva, penicilinre nem reagáló TBC, újfajta BSE és újfajta AIDS.
Na mára ennyi elég, mert még elrontok valamit elkeseredésemben.
Egyébként pedig: Bízz Istenben és szaporodj! Megvan a mának a maga baja.
DonQ*