KISVIRÁG
2001.05.05
|
|
0 0
893
|
Sziasztok Várlakók!
Primera, gratulálok a kis trónörököshöz, sok boldogságot Nektek.
Sihaya, már az elejétől masszírozzuk és tornáztatjuk a picit. Úgy vettük észre, van amikor egyik sem esik jól neki, olyankor a hasamra szoktam tenni és így hintáztatom. Egy idő után megnyugszik. A doki által felírt gyógyszertári kutyulmány nem segített, így vettem egy SAB nevezetű görcsoldó szuszpenziót, amiből max. 45 cseppet lehet beadni naponta. Nálunk a 10-10-12 adagolás vált be, azóta lényegesen nyugodtabb, persze nem múltak el teljesen a görcsök, de hatékony készítmény. 3 hét után tartunk egy kis pihit, talán a következő a Grapewater lesz v. a homeopátiás kamilla.
pk
Én mindig azt hittem, hogy nem fogom kibírni, hogy ne tudjam a nemét. Amikor aztán áldott állapotba kerültem, ez másodlagossá vált. Fontosabb volt, hogy minden rendben legyen vele, egészséges legyen. (A Raffai-féle méhen belüli kommunikáció így is működött, mert a doki szerint 0,5-1 hónappal a társai előtt jár a fejlettségben, kiegyensúlyozott.) Persze álmodoztam néha, kisfiú lesz-e v. szép szőke kislány...de nem kívántam egyiket sem erősebben. Én hiszek benne, ha megtudtam volna a nemét, beleéltem volna magam, és ha mégis tévednek, csalódtam volna, mégha tudat alatt is. És ez kihatott volna a vele való kapcsolatomra, legalábbis eleinte. Ez a tévedés a kórházi szobatársnőmmel meg is történt: kislányt vártak, és született egy gyönyörű Roland nevű fiuk. A ruhák és a kiegészítők persze rózsaszínek... Egyszóval nekem plusz egy édes titok volt a neme, és jó volt hallani: kisfiuk született. A testvérke nemét is meglepetésnek szánjuk majd.
Kisvirág |
|