pg_breki Creative Commons License 2001.05.02 0 0 28
Hali!
Az árak szerintem is túl irreálisak, így nehéz lesz visszacsalogatni az embereket. Bár, én eléggé meglepődtem, hogy milyen sokan voltak (ahhoz képest, hogy ez volt a második szombat). Mint már írtam, még messze nem a régi a hely, csalódtam én is sok mindenben, de azt továbbra is fentartom, hogy még így is az egyik legjobb szórakozóhely. Igaz, elfogult vagyok, nekem legjobban a hely és a telítettség kedvező aránya tetszik. Ennyi "szolgáltatást" nyújtó, és ennyire élvezhető (úgy értem el lehet férni!!) diszkó pedig nincs most Budapesten.
Ami a technot illeti, IMÁDOM. :)) Bár én, mint gyűjtőfogalmat használtam legutóbb, tisztában vagyok nagyjából a különbségekről. :) Akkor pontosítok, "legfelül" (asszem Blackman nyomja) dancefloor és slágerhouse, míg Miss Kyra-nál középen inkább trance megy. A legalsó szinten nem igazán tudtam eldönteni, mert vagy 2 percet hallottam belőle, de ez is erősen techno (mint gyűjtőfogalom) ütemekre épült.
Igazi techno-t (mint zenei stílus) egyébként szerintem nem is játszanak diszkókban, mert túl kemény. Eddig csak Hyperspace-en és Labirintusban hallottam. Azok pedig nem diszkók. ;) A diszkók amúgy nem az eseteim, én is inkább ezekre az "egyszeri" rendezvényekre, partykra voksolok. :) Jobb zene, jobb társaság, jobb hangulat.
Azért a SOTE nem rossz. :)

üdv,

ui: Ja, kicsit szíven ütött, hogy régebben mindig a SOTE-n volt a legtöbb nő. Úgy 60%-40% lehetett az arány, de most ez megfordulni látszott, mert inkább kanokat láttam. :(

Előzmény: Zacskó (27)