Szia breki
Én a nyitó bulin voltam, akkor meglepően sokan voltak, viszont sokat csalódtam. Az árak emelkedtek, 1200 a belépő, 330 Ft egy 4 decis korsó sörért szerintem rablás!!! Nem beszélve a 700-800 forintos induló árról a töményeknél:(((
A zene szerintem elég gagyi volt tavalyhoz képest, persze ez izlés dolga. A koncertek után a lenti nagy arénában nagyon silány zene ment, be sem ugrik milyen stílus, asszem magyar slágerek ott nem is tartózkodtam. Szergej után nagy csalódás volt ezt hallgatni.
A középső house rész már jobban emlékeztetett a régire, de valahogy az sem jött be annyira mint annak idején.
Még a leghátsó sarok volt a legtűrhetőbb, pedig ott régen soha nem voltam, most viszont majdnem egész éjjel ott táncoltam. Ott slágerzene ment és a hangulattól függően nagyon jól adagolta őket a DJ.
Összeségében csalódtam, az árak és a gyengébb zene miatt, a társaság viszont hasonló mint régen, bár az uj kidobók félelmetesebbek, de a motozásnál udvariasak voltak velem, még meg is köszönték, ami azért ritka.
Viszont a leírásodban irod mindenhol techno volt... Hát bár ugy lenne, akkor lehet hogy lemegyek ujra:)
(amugy a techno, a house, a trance és a dance, különböző műfajok, amelyek közül a techno a legkeményebb szinte nincs benne ének és dallam, nem valoszinű, hogy mindhárom teremben ilyen zene ment volna, bár én örülnék neki:)))