Sziasztok!
Mindenekelőtt elnézést kérek Alapító Atyától de én is ajánlatot szeretnék tenni Nektek.
A Magyar Jövő Pártja 2001.február 03-án alakult meg Szegeden. Sajnos a bírósági bejegyzésünk az FPP 3 napjával szemben 5 hét volt és csak március végén kaptuk kézbe. A honlapunk a mai napon éledt fel így korábban nem tudtam minden részlettel jelentkezni, igaz március végén már jeleztem Nektek pártunk megalakulását. Köszönöm Musztafa és Lujzi támogató hozzászólásait a Magyar Jövő Pártja topikban.
Nyilvánvaló, hogy sok kis párt a választásokon nem rúg labdába, ezért összefogásra van szükség. Alapító Atyának igaza van akkor, amikor azt mondja, hogy csatlakozzatok meglévő párthoz.
A www.mjp.hu címen részletesen megtaláljátok alapszabályunkat, céljainkat és pályázati kiírásunkat. Javaslom, hogy válasszatok az FPP és az MJP között, persze ha saját pártot kívántok alapítani nyilvánvalóan senki nem akadályozza meg. Választásotok már egy megmérettetés lehet a két új párt részére, de ez az élet.
Bármilyen döntést hoztok, remélem valamilyen módon a NÉP, FPP és MJP együtt tud működni, mert céljaink alapvetően azonosak.
Üdvözlettel: Markó László