sansan Creative Commons License 2001.04.29 0 0 3859
Na úgy döntöttem,hogy elmegyek Hatvanba a kiállításra,így kocsiba pakoltam szűkebb szaládom és indulás! Az emeleten a fotókiállításon nagyon tetszett a 601-es kazán metszetben.Átböngésztem minden képet és utána kerestem meg a modellkiállítást.A gyalogoshídról kiszúrtam a Gigant club oldalán is látható 520-075-öt és egy félredobott 411-est a legszélén.Elmentem egy kutyaoltás nevű rendezvény mellett és ott volt végre a kiállítás.Előttem Matiz már leírta,de meg kell ismételnem: a pupos nagyon szép volt.Rézből készült,a futása is nagyon tetszett.A szomszéd asztalnál érdekes volt a két híd.Észrevetted,Matiz? A felsővezetékes aztalon a szemüveges bácsinál két, méternél is hosszabb rácsos híd volt lefektetve,igen vékony anyagból összeállítva.Kajánul figyeltem,hogy a Piko nohab a szerelvénnyel áthalad,mennyire hajlik meg alatta?Érdekes módon a híd meg sem rezzent!Ekkor már gyanakodtam és arra gondoltam,hogy vagy észrevétlenül alá van valahol támasztva,vagy damilok tartják a mennyezetről.Hát egyik sem!Hitetlenkedve figyeltem a rajta átrobogó szerelvényeket és híd nem hajlott meg egyszer sem.Nekem tetszett a kiállítás,aki el tud menni nézze meg,érdemes!Végre a múlt héten a kezembe került a Vasút és Modell legújabb száma.Érdekes módon egy eldugott szentesi boltban találtak rá.Mivel én kezdtem érdeklődni a Mallet mozdonyok iránt még tavaly télen,ezért magamra veszem,és köszönetet mondok érte JSB-nek,hogy ez is benne volt a lapban.