mosz miért hiszi bárki is, hogy úgy 'buzizott' a kovács, hogy itt a homoszexualitására célzott a friderikusznak?!?!? Hát én is azt mondom, hogyha valaki/valami nem tetszik, én is azt modnom, hogy 'buzi'--és egyáltalán nem azt fejezi ki ez, hogy utálom azért, mert homokos. ( ez a szavak jelentésbővülése, tehát az eredeti jelentéstől eltérő értelemben is lehet használni, de ebbe ne menjünk bele, utálom a nyelvtant:-)
ez nem függ attól, hogy valaki nagy sztár, viszont ne mondja már meg akárki, hogy azér tmert valaki az, ami, akkor már nem mondhatja ki a véleményét, mert ez kibaszott képmutatás.
ráadásul az, hogy az általad említett 12 éveseket nem az ákos tanítja beszélni, hanem a szülei, meg a közvetlen környezete. tehát ezek a srácokra nem hat ez úgy, hogy most akkor mindenki buzizni fog, hidd el. ez csak egy olyan pszeudoindok, amit azok használnak, akik tudják, hogy nincs igazuk, de mivel nem szeretik az ákost, kell mondanuk valamit, hogy jól eső érzést okozzanak maguknak.
én egyébként hányok az ákostól, mert egy nyálas buzi, aki művésznek hiszi magát, de csak mű-vész, de sokkalta jobban hányok attól, hogy névtelen senkik gyártanak szórakozásból/szórakozásra (gondolok itt a wantedre, meg a sok egyetértőre) mert jól esik rugdosódni anonym.
üdv