ytong Creative Commons License 2001.04.27 0 0 25
Nekem ritkán van módom indexet böngészgetni. Most péntek este van és beleolvastam a "Mit adott nekünk a Horn kormány" topicba (1999-es indítás), ami ugye enyhén jobboldali pejoratív kérdés. De még mindig jönnek rá észrevételek és persze igazán a régiek között van pár szinvonalas elemzés, vélemény. De ott szerepelt egy észrevétel, hogy milyen jól egymásra találtak itt a Gyuszi gyűlölők, vagy hasonló. Amire rögtön jött a válasz, hogy talán az ellenérveket kellene sorakoztatni! Érvet érv ellen! Valószinűleg néha valóban egymásra talál a baloldal és a jobboldal egy-egy topicban. Ilyenkor biztos nagy kielégülést éreznek, de én mindig kerültem az ilyen helyeket, ahol kurvára hátbaveregettük egymást és semmít nem tisztult a nézetem.

"...mióta látható, hogy az embereknek (választóknak) nem kell a 94-98 közötti tisztikar mégegyszer..."
Én hiszek a "Venne ettől az embertől használt autót" szlogenben! De az a baj, hogy ma senkitől nem vennék használtautót! Mi marad! Eldöntöm, hogy én alapvetően konzervatív vagyok. Szeretem a társadalmi szolidaritást, de csak arra érdemesek számára, a liberalizmust mikro környezetben (család) alapvetően, makro környezetben (társadalom) meglehetősen utálom!
Tehát vagy nem megyek el szavazni, vagy az utóbbiak szerint teszem azt!

Előzmény: naiv (8)