TIMCSI Creative Commons License 2001.04.26 0 0 853
Sziasztok Lányok!

Nagyon fel vagyok dobódva. Tegnap voltunk a párommal először UH-on. Csodálatos élmény volt. A babával minden rendben, jó a szívműködése, normális mennyiségű a magzatvíz, és a lepény szerkezete is teljesen ok. Úgy megnyugodtam, tündéri volt látni a kis fejecskéjét, ahogy a melkasára hajlik. A párommal összenéztünk egy pillanatra és észrevettem, hogy könnyes a szeme. Alig értünk ki a rendelőből, nem tudta visszafogni magát, egyből bőgött egy sort. Aztán fűnek-fának mesélte, hogy ő is bent lehetett az ultrahangon és dobogott a baba szíve. Elmentünk fagyizni és még a fagyisnak is elújságolta és neki is elsírta magát. Nem gondoltam volna, hogy ilyen érzékeny is tud lenni. Megmondom őszintén, annyira meg voltunk hatódva mindketten a dokinál, hogy nekem eszembe sem jutott megkérdezni őt a folyás felől. Nem hiszem, hogy fertőzés lenne, mert nekem volt már olyan és ez most teljesen más. Van esetleg közűletek még valakinek ilyen panasza?
Még valami: az orvos szerint talán "fiatalabb" az embrió, mint gondoltuk, mert nem középidőben eshettem teherbe. Erre én is gondoltam a 40 napos ciklusaim miatt. A C.R.L rövidítés a kicsi hosszára utal? Mert ez 17mm, ami kb. 7 hetes terhességre utal. Ez elég furcsa, mert voltam már majden három hónapos is, most meg egyszeriben "csak" ennyi?!
Ne haragudjatok, ha egy kicsit hosszúra sikeredett az élménybeszámoló, de olyan jó volt megosztani veletek.

Timcsi