-Weyland-Yutani-
2001.04.25
|
|
0 0
411
|
Na igen :D De szerintem ennél durvább meglepetések is érnek majd ha megnézed a filmet :)) Az elsõ részben még egész szimpatikussak voltak a jelmezek / akkor még nem lehetett látni a Cowboy Bene Gesseriteket :D / de aztán egyre inkább eltávolodtak a dûne világára jellemezõ / legalábbis szerintem / feudális-techno stílustól és valamiféle disney rajzfilhez kezdett hasonlítani a film látványvilága ... Mivel tudom hogy szereted a hiperlinkeket ime a vázlatrajzok a ruhákról jelmezekrõl , kiemeleném küzülük a Szamuráj
Harkonnen Gárdistákat és ahogy itt valaki szellemessen megjegyezte az Úrifiúsardaukarokat bár szerintem inkább udvaribolondok gyûlekezete mint Császári elitgárda , és végül de nem utolsó sorban Irulan hercegnõ / a filmben inkább valamiféle csábító r----anc mint hercegnõ :) / egyik Cowboy kalapos ruhakölteményét ... Hát nem izgalmas ? :) Komolyan ezek nem lennének rosszak egy mesefilmbe na de a Dûnébe hát .... Az egyetlen viszonylag
elfogadható jelmez az Atreides katonáké volt bár az is rengeteg keleti , meseszerû jegyet viselt magán .... Ha valakit esetleg érdekel itt láthatók a koncepciós vázlatok a filmben szereplõ hajókról / sajnos ligahajó vázlat nincs közöttük / .... és a szereplõgárdáról / észre se vettem de Rabban úgy látszik magyar származású színész volt :D /
|
Előzmény: Vegetable (410)
|
|