sansalvador Creative Commons License 2001.04.25 0 0 192
Grat Sabi!:-)

Őrület ez a kárpit dolog. Feltételezem, hogy a rendelés oldaláról, azaz Magyarországról hibázták el. Egyébként van róla papirod, hogy világossal rendelted?

Viszont nem hiszed el amit most mondok. Amikor én tavaly csak úgy unatkozásból és minden vásárlási szándéktól mentesen bementem egy vidéki Pug kereskedésbe körülnézni, akkor ott láttam egy fekete 406-ost szürke belsővel, ami rögtön megtetszett és ott el is határoztam, hogy veszek egyet - holott eszem ágamban sem volt autót venni! Na summa-summárom elmentem az ismerősöm Pug kereskedésbe, megegyeztem velük és megrendeltem az autót. Kérdezték, hogy milyen belsővel rendeljék? Mondom erre, tulajdonképpen mindegy, bár láttam egy szép sötét szürkét és az tetszett. Erre mondja ő, hogy rendben akkor azt tanácsolja, hogy ne irjunk be semmit, hanem bizzuk a gyárra a dolgot. Rábólintottam.
Pár héttel utána azonban láttam egy világos belsejű 406-ost és kicsit úgy éreztem kár hogy nem mondtam a rendelésnél, hogy azt kérem. De mindegy gondoltam, mert szép a szürke belsővel is.

Erre mivel jön meg az autóm? Bézs besővel. Beszarás.:-) Hihetetlen, hogy veled, aki meg ezzel rendeli, pont a forditottja történik!:-)

Előzmény: sabian (189)