gyomber Creative Commons License 2001.04.25 0 0 846
sZIASZTOK mindenkinek!!

Hadaramo

nekem mar volt cisztam, persze egy eleg enyhe lefolyasu, mert magatol elmult, de nem volt hanyingerem, csak eros gorcsim a petefeszkeimben. En is inkabb arra szavazok, hogy a ket csiktol van a hanyas!!!

timcsi,

a tamogatashoz egy kicsit olvass vissza, mert eleg hosszadalmas ujra osszeszedni, szerintem elegge az elejen foglalkoztunk vele. A fojást szerintem jeletsd a dokinak, bar tenyleg irja minden konyv, hogy van ilyen. Azert ne aggodd tul magad, azzal sokkal tobbet artasz! A szuró fájdalom elég természetes, azért van, mert a méhtartó szalagok nyúlnak, de ezeknek nem szabad órákat fájnia. Viszont néha tényleg elég erősek!

Quizas, gratulálunk a bébihez!

PK 50
ez a vastól okozódó hasfájás nekem teljesen új. Nem lehet, hogy nálad is valami méhnövekedés vagy ilyesmi áll a háttérben? Emlékszem egyébként a 12-14 hét környékén nekem is volt elég sok jhasfájásom.

Még ma is van, de azt mondta a doki, hogy a méh növekedése miatt van.

susok,
ez a vizesedés nálam elég kritikus. nekem konkrétan zsibbad tőle a kezem, már 2 hónapja. A doki azt mondta igyak keveset, max 1 liter, azt is lehetőleg tej formájában vigyem be és persze egyek kevesebbet. Ha lesz még jó vizhajtó tippetek, arra én is vevő lennék. Egyébként ez a láb felpolzolás tényleg jó ötlet!!

csucsuka, mit éreztél, amikor a baba csuklott?

beebite,

én péntek reggel próbálom ki az aquafittnesst. te hol voltál?

Egyébként ma voltam dokinal, azt mondta kb 26 hetes nagysagú a gyerek, ehhez képest a 24. héten vagyok. Kicsit elkezdtem aggódni, hogy uristen mekkora lesz ez a gyerek??? Nyugtassatok meg légyszi.

viszont már 970 gramm, szinte hihetetlen, majdnem egy kilo. A doki jol leszidott, mert nagyon sokat hiztam, de szerintem csak a viztol van, mindenesetre most dietára vagyok fogva. Ez a sulygyarapodas engem elkeserit. Nálatok nem öltött ilyen kritikus nméreteket?

Na üdv gyömbér