Gyömbér! Én is úgy gondolom, hogy találkozni fogunk a tanfolyamon. Jaj de jó:))) Azért mégse a szülőszobán vagy a rooming-in-ben ismerjük meg egymást!
A Fitt Mama első száma nekem is tetszett, de a másodikat még nem láttam. Majd belekukkantok.
Mosomasa! Nagyon szorítok nektek! Jó, hogy mindig ilyen pozitívan gondolkodsz! Minden rendben lesz! Könnyű lesz és gyors! Addig pedig türelem és pihenj sokat +++++++++++++
Noa és Mindenki! Maximálisan egyetértek veletek a cikkel kapcsolatban. Egyrészt én sem vagyok otthonszülés-párti, másrészt otthon azon izgulnám agyon magam, hogy nem adtam meg azt a biztonságot sem a babámnak sem magamnak (sem a családomnak, akik izgulnak mindannyiunkért), amit a kórházi technika és háttér adhat. Az orvosi szaktudás tegyük fel, hogy egyenlő (Geréb Ágnesről mindig csupa pozitívat írnak a betegei), bár adott esetben orvosi team nem áll rendelkezésre, sem steril műtő. Egyébként az én orvosom mintha említette volna az elején, amikor még farfekvéses volt a babócánk, hogy ha így marad, császár lesz (valószínűleg nem nagyon engedik manapság a babákat farral megszületni, mert meglehetősen veszélyes és sokkal fárasztóbb a mamának is, mivel a legvégére marad a fejecskéje).
Primera és Quizas!
Micsoda nap ez az április14! Sok szeretettel gratulálok mindkettőtöknek a kisfiúkhoz, és nagyon sok boldogságot, kellemes babázást kívánok:)))))))))))))))))))
Berku! Nagyon örülök, hogy jól vagytok mindannyian:))) Nálunk is nagy a mozgolódás:) Szerintem kis zabagép lesz, rögtön beindul, ha eszem valamit. Reggel pedig szinte egyszerre ébredünk! Legutóbb azt írtad, valószínűleg kislányok lesznek. Találtatok már neveket?
Vomitné! A második, kellemes élményű szülésed ahhoz a dokihoz kapcsolódik, aki nekem a magzatvízvizsgálatot csinálta? Akkor mindent értek:-) Ezek szerint a SOTE-n ilyen klassz körülmények vannak? Nem gondoltam volna, mert úgy első ránézésre eléggé "lelakott" egy épület.
Kedves Gyakorló Anyukák! 2 kérdésem lenne:
1. Szombaton a bal bokám totál bedagadt (különösebb ok nélkül), szerintetek ez már előfordulhat a 25. héten? Létezik, hogy csak az egyik, legalábbis szembetűnően? Mit lehet vele ill. ellene tenni?
2. Sógornőm kisbabája 4,5 hónappal lesz idősebb a mienknél. Szerintetek ez elég korkülönbség ahhoz, hogy ruhákat tudjunk tőlük örökölni? Le tudnátok írni, hogy inkább átlagos, vagy picit kisebb babáknál, ezek a számozások (56, 62, 68 stb.), mely életkornak felelnek nagyjából meg?