Sziasztok!!!
Remelem kellemesen telt a hetvege!!!!
Eloszor is gratula az ujdonsult anyukaknak!! Primera and Quizas, nagy nagy GRATULA!!!!
Mosomasa,
Az en ferjem is velem virrasztott szombat ejjel, szinten hasfajas a gond csak az, hogy mi nem a 38 hanem a 14heten vagyunk :-((
Gyomber,
Nem tudom en meglepit szeretnek. Az anyusom nem erti miert nem akarjuk tudni, ha egyszer lehet tudni. Mert nem es kesz. Talan meggyozott amikor anyukak irtak, hogy nagyobb volt a meglepi amikor nem tudtak a gyerek nemet. Rengeteg unisex ruha van, a kek es rozsaszin korszaknak mar vege. De ettol fuggetlenul lehet, hogy meg megvaltozik a velemenyunk.
Fitmama: nekem az nem tetszik, hogy ram csak mindig egy pici resze vonatkozik egy ujsagnak. A tobbi most nem kell, es ketlem, hogy majd egy ev mulva eloveszem ezeket megint.
noa2, Balletje es tobbiek
Bar nem olvastam a cikket es nem is vagyok profi az otthonszules temakoreben par szot en is hozzaszolnek. Nem szulnek otthon, de ettol fuggetlenul nem itelem el ha valaki otthon szul pl HOLLANDIABAN de nem MAGYARORSZAGON. Tobb helyen is olvastam, hogy az otthonszuleshez Mo-on MEG nincsenek meg a feltetelek. Ez persze valtozni fog, szerencsere. Amugy Hollandiban valoban magas az otthonszules aranya, de ugy szulnek hogy egy TELJESEN felszeret mento all a haz elott ahol a szules folyik.
Amugy nem tudom ki irta de azzal ertek egyet aki nem amellett van hogy OTTHON szulni, hanem hogy kellemes nyugodt stb kornyezetben szulni. Nem az otthoni 4 falhoz kell ragaszkodni szerintem. En teljesen elegedett vagyok a korhazzal (tudom en nem otthon szulok) es szerintem szuperek az igyen feltetelek.
Legyetek jok
PK