Hi!
Egyrészt azért hoztam létre ezt a topicot, mert nem igazán egészséges, hogy az Autós újságírás topicban tárgyaljuk ki a témát, másrészt azért mert ez az ügy már külön topicot kíván.
Szóval mindenek előtt Vérten Sándor levelére reagálnék:
"A presztizs persze nem csak eladási statisztika, de a presztizs növelheti az eladások esélyét, az Audi pedig ezt az esélyt ki tudta használni."
Segítsetek már nekem ezt elmagyarázni! Mit is jelent ez? Ezek szerint (hagyjuk a Magyar példát, mert ugye itt a suzuki különleges helyzetben van) ha jól látom akkor európában nagyobb presztizse van a Fiat Punto II-nek mint a Golfnak?! De a Polonál mindenképpen!!!! Hiszen megdöntötte az eladsi rekordját, a polónál meg drasztikusan nagyobb!!
Nagy frászt! Komolyan mondom, hogy félrebeszélésből azonnal 5-öst adnék Vérten úrnak, ha lenne ilyen tantárgy. Csak sajnos nincs ilyen! Ezért az életben ezt a magyarázkodást úgy hívják, hogy "DUMA". Ez van. Erre azt szokták mondani, hogy a hülyék a másik oldalon vannak.
Az eladások nagyságával összekötni a presztizst baromság volt és ezt el kellene ismerni. Bármennyire is fáj.
"Viszont az A2-es tesztjük során a gondjaikra bízott, és a klaviatúra ügyetlen kezelése miatt leblokkolt autót (egy példa a biztonságra!) gazdátlanul hagyták, ez az írásban rendkívül frappánsnak szánt fordulattal szerepel is. Ez persze már egy kölcsönvett érték hanyag kezelése, tehát inkább olyanoknak adjuk a tesztautókat akik megfelelően bánnak vele (helyhiány miatt nem térnék ki a gazdátlanul hagyás helyetti megoldásokra mint trailer, garázs, stb.) Gombóc Artúr pedig határtalanul vicces"
Neharagudjon meg a világ, de egy diplomás, vezető pozicóban lévő embertől ennyire szánalmas érvelést hallani már szinte fáj.
Vérten úr!!! Hiszen éppen Ön az aki néhány sorral korábban azt írja, hogy "majd két éve széria a SkyGuard védelmi rendszer, azóta általunk értékesített Audit nem loptak el vagy megtaláltak". Akkor most mi van? Nem lehet egy A2-t ott hagyni Magyarország egyik legforgalmasabb terén, ahol még rendőrök is vannak, ráadásúl úgy, hogy az skyguard letiltott tehát az autó nem mozdítható.
Maga ezek után a mondatok után venne Audit???????????? Nem értem, hogy hogy mondhat valaki ennyire ellent saját magának? Miért nem lehet nyilt lapokkal, korrekt módon nyilatkozni???
"Ez persze már egy kölcsönvett érték hanyag kezelése, tehát inkább olyanoknak adjuk a tesztautókat akik megfelelően bánnak vele "
Kik azok???? Mert én szintem minden autós lapban olvastam már, hogy a tesztben nem szerpelt az Audi, VW mert ellopták?
Ezeket ugye Őn nem gondolta komolyan?????
Mongoose