Sziasztok,
Primera, gratula a babához, és minél többet az élményekből légyszi.
mosomasa, még egy kis kitartás, aztán várjuk a beszámolót
Az otthonszülésnek én sem vagyok hive, én biztosan nem tennék ilyet. Akármennyire mondják, hogy a babának mennyire megrázó élménye van a szülés utáni pillanatokban, mert ütik, dobáljék stb, még soha nem hallottam olyan lelki sérült emberről, akinek ide vezethetők vissza a problémái. Ha viszont egy anya ennyire önző, hogy csak az a fontos neki, hogy neki mi a jó, ő hogy érzi magát, az hosszútávon a gyerekben mélyebb nyomokat fog hagyni.
Én az anyám részéről éreztem egyfajta rossdzallást, hogy ha arra kerül sor, akkor esetleg epidurálást fogok kérni, mintha én ettől kevesebb ember lennék, hogy nem birom fájdalomcsillapitás nélkül hősiesen -úgy mint ő- a szülési fájdalmakat???!!!
Azt akartam kérdezni, hogy nektek mi a véleményetek a Fitt Mama cimű ijságról. mert én megmondom őszintén, az első szám az tetszett, de ez a második már szerintem elég gázos. Néha olyan hülyeségeket irkálnak benne, na és azok a cicababa fotók!! Megnézném azt a kismamát, aki tűsarkú papucsban libeg nagy pocakkal. Vagy éehet, hogy csak öreg vagyok már hozzá?? Szakmailag is érdekel a véleményetek, de amiatt is, hogy csak én vagyok-e ilyen negativ??
üdv
gyömbér