Buksi Creative Commons License 2001.04.20 0 0 791
Üdv Mindenkinet!:)

TIMCSI!
Mégegyszer nagy-nagy gratula és problémamentes babavárást!

gyömbér!
Nekem az utolsó hetekben jutott eszembe egyre sűrűbben, hogy milyen lesz majd ez az egész? Észre fogom venni, hogy ez már az? Meddig fog tartani? Mennyire fog fájni? Meg még sok minden, ami így utólag persze egy kicsit mókásan hangzik, hiszen most már tudom, hogy semmi mással össze nem téveszthető a "jelzés", hogy indulni kell, az egész összesen 4 órát tartott, és a fájdalom is kibírható volt, eszembe sem jutott, hogy fájdalomcsillapítót kérjek (idő sem lett volna rá). Azt nem mondom, hogy ne gondolj rá, hiszen ahogy közeledsz a kiírt időhöz úgyis ez fog állandóan motoszkálni a fejedben. Bízz abban, hogy minden símán fog menni, ezt "beszéld" meg a babócáddal is és majd meglátod, hogy milyen fantasztikus dolog ezt a csodát megélni!:)))))

Tornázni nem tornázhattam (azt mondta az orvosom, hogy tornázni ráérek majd később is:)), a kórházban pedig keddenként tartottak tájékoztatókat. Ez 6 alkalom volt és a témák között szerepelt maga a szülés, szoptatás, légzéstechnikák, mit vigyünk a szülőszobába, a kórházi tartozkodás idejére, első napok otthon és meglátogattuk a szülőszobát is. Mindig néztünk videót is. A szülésznő válaszolt az összes felmerült kérdésre. Szóval jó volt, legalábbis szerintünk. Nekünk nagyon tetszett, jól éreztük magunkat minden alkalommal és az információk, amiket ott kaptunk elégnek bizonyultak.

Kellemes hétvégét! Vigyázzatok magatokra és a babócákra!

Sziasztok:
Buksi