SOWHAT Creative Commons License 2001.04.20 0 0 139
Na face to face képek :)) bum belevakuzni a képébe 1 méterröl :)
A hely tetszett akkora mint a bpi Trafó normális hang, fénytechnikával.
Perfect sky: Burgelandi és alsó Stájerországi mogorva old school hc nehézsúlyú frontemberrel :)
Punchline: Helyi nu metal crossover tini poseurök. Minden elképzelhető gázzal: Limp bizkit matrica a gitáron, nagy betüs Puma melegitő, sport metal kellékek , biciklilánc hajlongó koegráfia. első számtol untam. A helyi keménycsávók is a közönségbe csak hüllyültek rá, annyiara komolytalan volt.
Backfire: Holland old schoolos hc 28 év körüliek, magas énekes tisztára Freddy fiatalabb korában, SOIA szerü fasza volt, itt már beindult az örület.Vicces momentum mikor az énekes fenyegető pofával elesik a ingatag monitorládán :)
Madball: 1 perces rap intro, aztán kb. 70 perc best of madball non stop zuzás. Sokat játszottak a set it off rol, kurva nagy élmény volt hallani 1 méterröl a legandas dalszövegeket :) Asszem Set it offal kezdetek :) Lockdown ( Justice ! Justice !) Never had it, it's time, Across your face !(isten :) Down by law ( legnagyobb zuzással ) Spit on your grave, face to face, Smell the bacon ( you've got the badge ... állat volt :) majdnem minden volt. Számok között röhögtek meg poénkodtak pl. Limp bizkit can suck my dick :)) Skarhead gitáros számok között sörözgetett :), + valami új benszülött dobos volt. Freaddy elhizott, elejen nehézkesen mozgott a szinpadon aztán a végére belejött leizzadt addigra vagy 3 kilot :-)... Steets of hate, ráadásban Demonstarting my style + valami korai It's my life :) és azt hittem crucifed vagy are you friend or fooooe lesz, de nem elmaradt a szimpadi invázió,New york cityvel fejezödött be egy nagy WHAAT -CAAN- Iiiiiii - DOOOOOO ??? val :) Ha jól értettem ez volt az utolsó europai koncertjük, még lesz egy newyorki aztan kész :-( Madball 's back just be ware ! :) Év koncertje.

DMS is run the show !! It's time ! Itt az idő ! Rabok legyünk vagy szabadok ez a kérdés... :))