Sziasztok,
katus, monix, üdv a topicon!!!
monix
képzeld nekem is volt a terhességem elején herpeszem, én egyébként is egy herpeszes tipus vagyok, és alog, hogy elmúlt az egyik már jött is a másik. Eléd sokáig szenvedtem vele, már csak azért is, mert a tuti Zoviraxot azt ugye nem lehetett használni. Nekem Hevizost ajánlott a patikus nénikém. Viszont megnyugtatásképpen azóta sem volt (kop-kop-kop)
katus, ezt soha nem értettem, hogy inszemmel miért nem sikerül és utána miért jön rögtön össze lombikra. Mindenestre 6 inszemet gondolom nem annyira vidám dolog végigcsinálni.
Timcsi
várjuk a beszámolódat!! Egy jó tanács, ha nem ehhez a dokihoz jársz évek óta, és elsőre nem érzed a 100% bizalmat és szimpátiát, lehet, hogy érdemes mással próbálkoznod. Nekem sajnos az elsőre nem érzett szimpátia később sema alAKult ki, és a 20. héten kellett dokit váltanom.
susok, berku, és szülés előtt állók, rám néha rámtör ez a félelem a szüléstől. Rátok nem? Ez elmúlik, vagy majd csak a szülés után. Ti jártok valami felkészitő tanfolyamra vagy kismama tornára? És anyukák ti jártatok?
üdv gyömbér