Great Magister Creative Commons License 2001.04.19 0 0 22
hali

Mivel apalpvetően unixos csákó vagyok

Hát én sajnos nem. Meg is gyűlik a bajom
a Linux + X-4.0.2 alatt az Ati Xpert2000 Pro-s 32 megás vidkártyámmal. linuxuser adott egy ChipID tippet, de azzal sem ment. 4.0.3 meg még nincs kéznél.
Pedig még BeOSom alatt is megy.

Bevallom tévesen interpoláltam ezt a tételt a win2k-ra, bár tapasztalataim ezt látszottak +erősíteni. A win2k-nál úgylászik megmaradt a megyeget, majd idővel elfárad megöregszik és végül elhalálozik termék életciklus.

Nekem a WINNT4-gyel és a WIN9X-ekkel csupa negatív tapasztalatom volt de az elmúlt másfél évben telepítgetett win2k-im ezeleddig nem hagytak cserben. Az a win2k amin ezt az msg-t pötyögöm éppen a 835. megállítás nélküli üzemóráját tölti, ami szerintem már elismerésre okot adó eredmény 1 PC kategóriájú géptől. Olnyan WINNT4 vagy WIN9X installal még nem találkoztam ami talpon tudott volna maradni 168 órán át akár...

WinNT néggyel találkoztam ami ment már 3 hónapon keresztül csak azért állítottam le (merthogy a PDCénkről van szó) merthát nem árt 3 hónaponként az adat NTFS-ről egy teljes mentést készíteni.
Biztos ami biztos.

A Win9x ügyében hümmögök, most épp egy win9x-es klienst babrálok, persze miközben ezt az üzenetet írom lefagyott egyszer.
(szép mereven, ahogy a nagykönyvben meg van írva, se CTRLALTDEL, se KÉK halál) Ezért jó a Reset gomb :(
Lévén hogy az állandó NT4-es kliensem, amiről "babrálgatok" szervízben van proc. hibával, bad sectoros vinyóval. (Így jár akit formázás közben áramszünet ér).
Szünetmentes csak a PDCnek jár. Mondjuk a Proc. hibát, azt nem tudom mitől eredt.

-----
Más: mi lett a duronoddal??

Még a végén szétoffoljuk a topicot.

Előzmény: netizen (21)