netizen Creative Commons License 2001.04.18 0 0 21
Szia,

Nem ismerem a PC anywhere programcsaládot, lehet hogy a win2k durván nemkompatibilis egyetlen verzójával sem.

Úgy látom vissza kell fognom a hangerőt. Az a tény hogy nálam a win2000 mindennemű probléma nélkül és hibátlanul működik nem jelenti azt, hogy másnak is ugyanezt a feelinget sugározza.

Mivel apalpvetően unixos csákó vagyok ahhoz szoktam hogy 1 OS 1 gépen vagy megy vagy nem. Ebben az arénában ez ilyen bináris szokott lenni, tehát ha megy akkor a leállás oka csakis hardverhiba szokik lenni.

Bevallom tévesen interpoláltam ezt a tételt a win2k-ra, bár tapasztalataim ezt látszottak +erősíteni. A win2k-nál úgylászik megmaradt a megyeget, majd idővel elfárad megöregszik és végül elhalálozik termék életciklus.

Nekem a WINNT4-gyel és a WIN9X-ekkel csupa negatív tapasztalatom volt de az elmúlt másfél évben telepítgetett win2k-im ezeleddig nem hagytak cserben. Az a win2k amin ezt az msg-t pötyögöm éppen a 835. megállítás nélküli üzemóráját tölti, ami szerintem már elismerésre okot adó eredmény 1 PC kategóriájú géptől. Olnyan WINNT4 vagy WIN9X installal még nem találkoztam ami talpon tudott volna maradni 168 órán át akár...

Előzmény: Great Magister (20)