QuadCam
2001.04.18
|
|
0 0
568
|
MathiasR: na velem pont ma történt egy ilyen. Tatabányai Shell kút, van 6 db oszlop ebből egy db-on van sima 98-as (vépoverrészing az orrvézésig). Gurulok be, ott áll 2 dobozos teher, ilyen Ducato típusú, az egyik utánfutóval. Első épp kezdi a tankolást. Mindez lezajlott úgy 5 perc(!) alatt. Bemegy fizetni. 10 perc(!!) után még mindig sehol. Nagynehezen előkerül, húzogatja a gatyáját a pocakján, kényelmesen sétikál az autó felé. Nagynehezen bekászálódik (na itt kezdtem begurulni...), indít, 2-vel csorog kifelé. Mögötte álló nagynehezen elindul, beáll, szarakszik a tanksapkával, majd tölt. Újabb 5 perc. Beslattyog fizetni, aztán csak nem akar előkerülni. Végre megjelenik, az előző f@sz stílusában, csak 2x olyan lassan elvánszorog a tragacsáig, nézegeti az elejét, aláhajol ("ha most lemosod az ablakot, megitatom veled a vödör ablakmosót"), húzgálja a bajuszát ("menny már a retekbe!"), majd nagynehezen beül és "elhúz". Na, itt már lila volt a fejem, mert mindennek tetejébe qrvára siettem (mint mindig:) ráadásul 2 óra alvás után az ember nem mindig olyan veszettül toleráns. Készülök beállni, erre szőke picha a szénnéoptikaituningolt japán csodaautójával (nem buzuki, de nem ismertem fel) úgy gondolta, hogy ha már szépen lemosatta a meseautót, ugyanazzal a svunggal beáll elém egyenesen a mosóból. Na itt lett elég, nyomtam egy padlót és sivító gumikkal, üvöltő dudával bevágódtam a kút elé. Mikor kiszálltam ő is ezt tette és elkezdett kiabálni, hogy hogy képzelem én ezt? Elküldtem a jqannyába, de szó szerint csak nem ilyen finoman. Nem hazudok, mert nagyjából nézegettem az órát, 35 percet(!!!!!!) töltöttem a kúton! Ebből az én tankolásom 3 perc volt fizetéssel együtt. Mennyen mind a f@szba... |
Előzmény: MathiasR (566)
|
|