susok Creative Commons License 2001.04.18 0 0 769
Sziasztok Várlakók!

Reméljük Priméránál minden rendben és gyorsan ment, és lassan már haza is mehet a kórházból kisbabájával:)))

Buksi és Noa, annyira élvezem a beszámolóitokat! Nem is beszélve a sok hasznos tanácsról!
Én az a tipus vagyok, aki az ismeretlentől nagyon tud félni. De ha már tudom mi vár rám (és van a tarsolyban egy-két probléma-megoldó lehetőség is), akkor már jól veszem az akadályokat. Olyan jó tudni, hogy lesz kihez fordulni, ha valamit épp nem tudok:)

Petra! Nagyon szép és felejthetetlen Ünnepetek volt! Gondolom, most már nemcsak ti jártok 10 centire a föld felett... Első unoka lesz?

Csucsuka!
A Dániel nekem is nagyon tetszik, de a Kispilu méginkább:))) Nagyon aranyos becenév!

Timcsi!
Sajnálom, hogy ennyire megvisel, de már csak pár hét és vége! A középső harmad nagyon kellemes (legalábbis szerintem).

Monix!
Hasonló cipőben járok, de nekem a méhlepény (szintén a hátsó falon) csak megközeliti a méhszájat. Emiatt havonta kell ellenőrző UH-ra járnom. Én is dolgozom, és ha semmi nem jön közbe (kop-kop), még fogok is egy jó ideig. Legutóbb megkérdeztem a dokimat, mi is ezzel a bibi: ha a lepény teljesen lefedi a méhszájat egyáltalán nem lehet hüvelyi úton szülni, és terhesség közben vérzéseket okozhat. Ha félig fedi, akkor talán lehet rendesen szülni, de nagy a szülés közbeni vérzés lehetősége. Viszont most még nem szabad aggódni emiatt, mert ahogy nő a méh, a méhlepény általában felfelé húzódik/vándorol, igy magától meoldódik a probléma. Nálam is ezt ellenőrzik havonta, én pedig próbálok erre koncentrálni/alfázni. Egyelőre úgy néz ki, nem lesz belőle baj. Nálad is még bőven van ideje felfelé húzódni, ne aggódj, de azért pihenj sokat.