-Weyland-Yutani- Creative Commons License 2001.04.16 0 0 337

Hát ezzel azért vitatkoznék kicsit :) Nos a liganavigátorok az Atreides házban leírtak szerint miután alkalmasnak bizonyultak arra hogy navigátorok lehessenek az esetek 99 % ban nem találkoznak többé közönséges emberekkel. Elméletileg van úgyan lehetõség arra hogy az alapkiképzés befejezése elõtt elhagyják a ligát de erre nem nagyon van precedens ... a Liga külügyeit az un. ligaügynökök intézik akik genetikailag közönséges emberek / az új filmekben jópárat látni majd / de legalábbis biztossan nem olyan szinten mutálodott lények mint a lenti navigátor , ott vannak még a ligabankárok és egyébb a ligát szolgáló
személyek akik szintén hagyományos emberi külsõvel bírnak tehát szerintem / hangsúlyozom szerintem / egy navigátor biztos hogy nem fog ilyen külsõvel ráadásul a tartálya nélkül tevékenykedni - már csak az õt ért elváltozások miatt is - pl. elsatnyúlt végtagok stb.- képtelen lenne erre illetve a liga sem nézné ezt valószínüleg jó szemmel . A leírások alapján 2/3 akció 1/3 kaland - egy idõben így is reklámozták a projectet - kérdem én akkor mi ez ha nem TR klón erõs manga jegyekkel ?

Előzmény: Efreet (335)