capa
2001.04.14
|
|
0 0
159
|
MetaCode!
Off
Nem akarod kifejteni a C5-tel kapcsolatos benyomásaidat a PSA topikban is? Ugyanis ott is heves viták dúltak/nak a C5-tel kapcsolatban.
Hozzáfűzésképpen csak annyit jegyeznék még meg, hogy a C5-ben is hidropneumatikus rugózás (Hidractive III) van. Ennek az "elhasználódási" mértékéről talán árulkodik az az adat, hogy a gyári előírás szerint 5 évenként vagy 200.000 (Kétszázer!!!) km-ként kell a teljesen szintetikus hidraulika folyadékot lecserélni. A futómű keménysége (vagy lágysága) a vezetési stílustól (ebbe beleértve a gázadástól a kormányelfordulás szögéig mindent) függ. A hidraktív rendszerrel a kanyardőlés teljesen kiküszöbölhető, ezért ennek a segítségvel hihetetlenül nagy kanyarsebesség érhető el.
on
Formára - bár én még csak képen láttam a Citroënt - nekem is sokkal jobban tetszik a Peugeot 406 (mondjuk a "régi" 406 még jobban tetszett, úgy látszik kissé régimódi vagyok ;-)
Valahol olvastam, hogy állítólag 2002-03 tájékán a P607-esbe is beszerelik majd a C5 hidropneumatikus rendszerét.
üdv,
capa |
Előzmény: MetaCode (157)
|
|