Jah igen jövõ hét végén :) A DVD-s változat jól tudom már hozzáférhetõ az Egyesült Államokban. Az HBO-s verzióval kapcsolatos hír hogy 90 perces adagokban adják majd le a filmeket / ezek szerint 2 részben / június közepén valamikor. Más. Elég sokféleképpen ábrázolták már a liga navigátorokat van arról korrekt és hiteles információ hogy valójában hogyan néznek ki ?
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]A klasszikus ábrázolás - ha jól emléxem a filmben többször is "megcsodálható" ez a tipusú navigátor a legjobban talán a császári udvarban történõ tanácskozáson figyelhetõk meg a részletek ... Szvsz. nem az igazi - F.H. nem hiszem hogy ilyenek álmodta meg a navigátorokat ez a példány abnormálissan torz még ha extrém körülmények között jött is létre ....
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]A könyvben leírtak alapján készült vázlat amit szintén a filmhez készítettek de a fenti verzió jobban tetszett a rendezõnek ... Hmm nekem sokkal szimpatikusabb ez a változat valahogy "reálisabb" / az új trilogiában is nagyjából ilyennek vannak leírva a navigátorok bár a "teljessen" kifejlett példányokról csak tõmondatokban beszélnek a szereplõk .... /
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]A legfrissebb általám fellelt verzió amitõl valószínûleg minden keményvonalas Dûne rajongónak a hátán futkos a hideg :)) Neki már tartályra sincs szüksége szép színes ruhákat visel és a készülõ új Dûne akciójátékban fog szerepelni ..... Kicsit star-wars kicsit manga de egy kicsit sem Dûne kb. olyan nagyságrendû baklõvés ez mint a szintén dûne alapokra épülõ RTS az Emperor Atreides lépegetõ egységei - teljessen idegen
az F.H. féle univerzumtól ... / ettõl függetlenül lehet hogy nagyon jópofa lesz ..... /
Nos akkor melyik a "korrekt" navigátor ? Kiváncsi vagyok az új feldogozásban /M.S./ hogyan ábrázolják ezeket a furcsa lényeket vagy egyáltalán láthatóak lesznek-e / ligaügynökök úgyan hemzsegnek a filmben nade õk majdnem közönséges emberek :) /