Törölt nick Creative Commons License 2001.04.12 0 0 2099
Előzőleg említettétek, hogy 10 %-ot eshet az ár kp. fizetés esetén néhol.
No, én pedig a múltkorában úgy jártam a Petőfi S. utca egyik, már általatok is említett boltjában, hogy majd 30 %-os engedményt ajánlottak fel. (De persze ez nem akciós darab, sem nem akciós márka, hanem egy húzós árú Zenith lett volna.)
Persze ezt nem akarom általános bélyegként rájuk sütni, mert valószínűleg több dolog is közrejátszhatott benne. Egyrészt a már unos untalanszor látott ábrázatom, másrészt a kiadós beszélgetésünk az El Primero-ról. És persze legfontosabbként az, hogy ez a db (mert csak erre az egy db-ra vonatkozott volna) valószínűleg még korábbi valutaárfolyamon beszerzett lehetett, ami így visszaosztható volt.
Szóval igen csábító volt az ajánlat, de fedezet hiányában sajna ottmaradt. (De már lett másik !!!)

SukosdG !
A sok "?" mit jelent ? (Lünettaként csak azért aposztrofáltam a gépezetet, hogy az órás témát várók nehogy követ vessenek rám... Egyébként megemelem cilinderem az ilyen műszaki hobbyk előtt !)
Viszont egy közvetlen linket, vagy képet a Chronoswiss-ről plíz ! Mert sehogy nem látom...

Üdv :

NPZ