Sorry...a sorokért, hogy ilyen hülyén néznek ki...
Komolyan mondom visszavonok mindent ami KingaLányról mondtam...Nem hittem volna, hogy ennyire sok dologban egyetértünk.
Eminem szerintem azért nem rossz, akármennyire is Dre kreálmánya. Ami Szabit illeti itthon szerintem akármennyire is "eminemes módon" slágeressé és közkedveltté vált, ő a király. Ezért igazán kár őt megutálni, vagy lenézni, inkább örüljünk, hogy több embehez eljut vmilyen formában a HIP-HOP. Kicsi G sem rossz szerintem...és tény hogy a Geszti is jól rappelt. Ganxtával kezdetben és is úgy voltam...hogy úúúúúúúúúúúúristen miért kell igy elhúzni a magánhangzókat, meg a szavakat...nem tudta volna jobban kiagyalni...???? Hát sajna nem, de azért egy két száma elmegy, ahogy Tom is mondta, nem kell komolyan venni...csak amiko valami "könnyedebb" kell akkor kell hallgatni. Aki viszont Ganxtánál is rosszabbul rappel, és rosszabbul illeszti össze a sorokat és a rimeket, az egyértelműen Dopeman. Ő aztán tényleg minden második mondatában nyújtogat.
Kicsi G...sehol nem szokott fellépni??? Nem tudja vki. Érdekelne, ugyanis elmennék meghallgatni. Szabira is majd mindig elmegyek ha tehetem. Remélem mindketten kint lesznek a Szigeten...erről is ha tudtok vmit szóljatok. A másik, ha már Sziget....ajánlom hogy ti is szavazzatok, külföldi és magyar rapperekre egyaránt hogy jöjjenek. Sziget HP asszem www.diaksziget.com ....de nem tudom már biztosan...a sziget.hu is bejön asszem.
Tom: Attól mert Ganxtáék súlyosabbak és nem 60 kilók, még nem feltétlenül hitelesebbek. Először is mit neveznük hitelesnek. Mivelhogy egész más országban, más helyen, más körülmények között élünk, az aki a feketéket majmolja hiteles nem lehet. A Hátshowsor és a Fürkésző Elemek, na meg a többiek: Klikk, Firma, Funkrodeo, Fürkésző Elemek, Dózis, Szabi, Kicsi G, Árral szemben, stb...nem ezt teszik szemben Zoleeval...Úgyhogy őt tényleg csak úgy poénból, felüdülésből lehet hallgatni.
A Mülleres dolog engem is érdekelne...sajna én is csak Gesztire emlékszem...ami a mondanivalót illeti...az azért nem olyan vészes....csak olyan mint a Ganxta....Ganxta nem hiteles, tehát a szám mondanivalója csak üdítőnek jó...ugyanez a helyzet Gesztivel is...még ma is néha-néha beteszem a kazit, mert dallamos és jók a dallamok és poén a szöveg...
A Graffitivel tényleg vannak problémák én is átnézek arra a site-ra. De azért vannak jó csapatok, és műveészi alkotások.
Az Intersong - Underground válogatás albuma szerintem sem rossz. Megvenni először nem is mertem..hát mondom kitudja milyen...de mázlim volt, megnyertem...KÖSZI INTERSONG...
INTERSONG rulez!!!