djkalo Creative Commons License 2001.04.12 0 0 136
Csá mindenki!
Látom KingaLany...ide is befészkelted magad...lehet hogy mégsem kellett volna ide jönnöm...Bár azért látom kezdésnek ki tettél magadért...a háttértörténeti
hozzászólásod tényleg érdekes volt.

KingaLany nem lány....a félreértések elkerülése végett

Végig olvastam mindenkinek a hozzászólásait elejétől a végéig....és lenne néhány kérdésem..meg véleményem nekem is az elmondotakkal kapcsolatban.

netfüggő: Az kérdezted honnan lehet leszedni a teljes Eminem albumot...Innen

Ami sokak nagy poblmáját illeti, hogy mi fiatalabb generációk miért nem hallgatjuk és ismerjük a régi csapatokat, régi zenéket a véleményem a következő: Talán
abban igazatok van, hogy ismernünk kéne őket, bár ha megnézitek más stilusok területén is, a mai ifjúság nem feltétlenül ismeri a régi 60-70-80-as évek
zenéjét...szóval ez egy általános jelenség. A másik, hogy haladni kell a korral. Nem lehet örökké a régieket hallgatni. Meg aztán honnan is ismernénk...hisz teszem
azt, van egy baráti köröm, több mint valószinű, hogy velem közel egykorúak lesznek, tehát ők is hasonlóan csak az új zenékhez jutnak hozzá és azok hallgatják.
Mert az is tény, hogy a régebbi számokhoz nehezebb is hozzá jutni. Ezzel a topiccal persze mindezt orvosolni lehet. Tessék, ajánljatok néhány régi számot amit
érdemes hallgatni...Y3K már ajánlott is néhányat THX!

Sokan hozzák fel azt is, hogy a sok kis köcsög gyerkőc csak Eminemig ismeri a HIP-HOP-ot meg felvesz vmi bőgatyát és már rappernek képzeli magát. Ezzel
kapcsolatban is lenne egy hosszú hosszú véleményem. Először is..itt vagyok pl én...mind a mai napig mindenevőnek tartom magam, éppen ezért a HIP-HOP-ot sem
vetem meg, sőt mára eljuottam odáig, ez került nálam is előtérbe...de még mindig nem mondom azt, hogy rapper vagyok. Mi a véleményetek az ilyenekről...jah és ti
mennyire hallgattok meg más style-ú számokat is? Szerintem ugyanis sokkal jobb, ha egy ember mindenfélét hallgat. Persze ettől még lehet egy erősebb oldala, amit
tényleg sajátjának érez. Ami a bőgatyás kiscsákókat illeti, okés elismerem tényleg van egy pár, de azért nem olyan sok. Ha az ember jár Hip-Hop bulikra vagy
nagyobb rendezvényekre ott sem elsősorban velük találkozhat, hisz gondoljatok bele, milyen égő lenne neki, hogy elmegy és nem ismer egy számot se, mert nincs
mondjuk Eminem, vagy Dr. Dre. Ha pedig mégis elmegy, az már egyfajta haladás...hisz akkor tényleg az a célja, hogy EM után más vizekre evezzen, vagy pedig
akaratlanul teszi ezt. Egyszer valahogy el kell kezdeni. Ezek a "rapperek" persze előbb utóbb más módon is, de kapcsolatba fognak kerülni ütősebb és jobb
számokkal is, idősebbek, ténylegesen igazi rapperek révén, szóval nyugi nyugi...jó úton járnak. Aki pedig nem talál egy jó társaságra, az úgyis abba hagyja 1-2 éven
belül a rapperes játékot. Ha pedig talál mint mondtam az "átállsz vagy meghallsz" elv miatt :))) kénytelen lesz szélesíteni e téren is a látókörét. Egyébként én is
valahogy igy kezdtem. Mikor egy két szám már úgy tetszett és volt némi fogalmam a HIP-HOP-ról elmentem pl Fila Rap Jam-re...és egyéb rap bulikra és azóta
egyre több csapatot ismerek itthonról és külföldről egyaránt.

Arachnoid: RnB és nem RMB