Törölt nick Creative Commons License 2001.04.11 0 0 530
Keresem az idezetet, de az a baj,neha dolgoznom is kell. De az elsö keresesre is talaltam nehany gyöngyszemet, a "mi dehogy valtoztunk, csak a többiek" szlogenre.

Köver 1992
"HVG: -Fiait ősi nevekre, Botondra és Vajkra kereszteltette. Ennyire vonzódik a gyökerekhez?

Kövér L.: - Félve erősíteném meg, ugyanis nincs semmi közöm ahhoz, amit ma az MDF képvisel. A velük való szellemi rokonságnak még a látszatát is el
szeretném kerülni."

Orbán Viktor 1992.
"Bár az MDF-es politikusok között is vannak velünk egyívásuak, akikkel magánemberként talán könnyen szót értenénk, de összességében az MDF egy olyan
elkorhadt, régi világot képvisel, ami soha többé nem fog Magyarországra visszatérni.

(...)"A történelmi példák mindent megmagyarázó erejében hívő politikusok figyelmét nem kerülheti el az atény sem, hogy a népi mozgalmakhoz tartoó értelmiségiek
nem a kisgazdapártban találták meg helyüket.
Sőt 1945 után azzal a kommunista párttal léptek szövetségre, amely azután likvidálta a kisgazdapártot.
Ennek ismeretében különös, hogy a miniszterelnök úr, az MDF elnöke, aki pártja igazi gyökereit az egykori kigazdapártban keresi, megfér egy táborban az egykori
populisták mai tanítványaival"
(Copyright az asztaltarsaknal)

Igerem probalok felhajtani valasztasi idezetet is. Az biztos, hogy en kövertöl hallottam elhatarolodo kijelentest, de meg kell keresnem, honnan tudom idezni.

Szerinten a FIDESZ honlapon jo helyen keresek :-))

Előzmény: Mercurius (529)