Helloka mindenkinek!
Ma fogytam kb. 2 kilót izzadás végett. Mentem volna be aláírni a részletek ügyében és kiderült, hogy a finanszírozó cég, elrontott a kompenzációt és nincs lehetőség arra a konstrukcióra, amellyel hónapon keresztül együtt számoltunk. Következmény: nem tudom kifizetni a kezdő részletet, nincs autó, elúszik az előleg + egyéb lelki problémák.... Szóval nem voltam jó kedvemben.
Hosszas telefonálgatás, meg egyezkedés, meg okoskodás és kicsi zsarolás után ("Ezt maguk fogják kifizetni!") kiderült, hogy mégis meg lehet oldani. Gomolyfelhők el és most már tényleg rám vár az a szépség.
Bent áll a szalonban (nem ázik) és ott vár tárt ajtókkal.
Tuning
Azért kérdeztem után, mert ugyan a Pug-ba nem akarok rakatni, de annyi visszásságot és negatívumot hallottam róla a hétvégi pozitív tapasztalatok mellett, hogy kiváncsi voltam még több véleményre.
Esőérzékelős ablaktörlő
Talán írtam már. nagyon sokszor előfordul, hogy töröl már amikor nem is kellene még, vagy nem töröl, amikor szükség lenne rá (hol az érzékelőre esik az eső hol nem). Néha nagyon idegesít és akkor inkább a manuális megoldás mellett döntök.
Ülésfűtés
No ezt nem akartam volna bele feltétlenül, de alapból járt. Tapasztalatok?? Előnyök?? Hátrányok???
Üdv:
sabian
Ui.: Csövi megy a traktor???