BeePee_3 Creative Commons License 2001.04.10 0 0 1739
>"Na, ennek örülök, mert ez a rész nálam is a mélypont volt. Mi a f@szt keresnek EMBEREK a deltaquadránsba?? Ugyanúgy néznek ki mint a földi ember. Röhej. Mi van, a sminkesek szabin vannak, vagy csak nincs keret új maszkokra? Bevallom, kezdi a "hitelét" elveszteni a sorozat nálam. Jobban is ki lehetet volna dolgozni ezt a Voy-os világot. Lásd: Star Wars, Babylon5."

Igazad van, én is gondoltam erre. Bár azt már korábban észrevettem, hogy ha nem nagyon akartak vesződni egy új faj kidolgozásával (smink, stb.) akkor a szereplők homlokát vagy az orrát valahogy átformálták és máris kész volt az "új faj".
De ne búsulj, nemsokára jönnek a Hirogenek, na ott viszont NAGYON NEM VOLTAK SZABIN A SMINKESEK, szerintem brutálisan jók lettek.

>"MIlyen? Éppen ez az! Ha kidolgozott hátteret akarsz, miért az SW-vel, és a B5-tel példálózol, mikor a TNGvel is lehetne "

Ezzel csak részben értek egyet. A Star Wars korábbi részeiben szerintem az idegenek változatosak voltak ugyan, de eléggé gagyi kinézetűek ( persze tudom 1979-ben nem igazán volt még Silicon Graphics...)
A B5 idegenjei viszont egészen jók, Vorlonok a legjobbak, bár Lorien se piskóta.

>"Tudomásom szerint a Viasat a 6. szezon után nem ad több Voyagert egy darabig. Ezt a szinkronstúdió mondta, mert ők sem kaptak több epizódot a Viasattól."

Hát ez lenne a legnagyobb marhaság, remélem nem így lesz. Leadnak egy 7 szezonos sorozatból 6 szezont és utána abbahagyják ? Nem lehetnek ennyire hülyék.

-----------
Jeri Ryan: Az ellenállás hasztalan.
Én: Majd hülye leszek neked ellenállni...