Bihus
2001.04.08
|
|
0 0
138
|
Abban meg volt más. Pl. Carrier-hadsereg +arbiter +observer. Azt, hogy mikorra pusztult ki az observer, csak akkor tudtam megnézni értelmesen, ha egy csapatba raktam őket, ha követésre, akkor nem. Meg pl. támad az ember a Carrierekkel. Szépen beterítik a képernyőt a hülyeségeikkel, amiket teljesen feleslegesen ki lehet jelölni. Akármire akartál ráklikkelni, nagy esélyed volt, hogy egy kis vackot fogj be. Nagyon tudott idegesíteni. Meg csak a színük jelölte az egységek állapotát, nyugodtan elfért volna abban az ablakban a pajzs/energia/hp kijelzése is.
Ha eszembe jutna, rengeteg ilyet tudnék még felsorolni. Ja, meg miért kellett minden különleges képességet KÜLÖN gombra rakni??? Jobb lett volna pl. "A" gomb sima attack, valami más gomb meg "attack2". Erre fel lehetett volna rakni az összes jó képességet, yamato gun, templar lightning, stb. Nem lett volna vagy 10-szer játszhatóbb így? Minden jó kis egységgel egyenként kellett sunyizni. Pl. a Brood War-ban a Dark Archonokkal mire átállítottam vagy 5 egységet, addigra egy nagy támadást is befejeztem volna.
De ettől persze még a SC meg az AOE2 a két király! |
Előzmény: Strato (137)
|
|