Leea Creative Commons License 2001.04.07 0 0 128
Én is azért akarok vele beszélni, mert érzem, hogy elveszítem, ha ez így megy tovább... Viszont attól is félek, hogy ha megmondom neki, akkor is elveszítem... Ahogy őt ismerem. (Márpedig az elmúlt 2 évben elég jól megismertem. Nála biztos nem szerelemről van szó, ugyanis én már láttam szerelmesen. És attól tartok ma se tudok vele beszélni, mert más tervei akadtak (mivel épp buli van, úgy vettem észre fel akar szedni egy nőt - az már más kérdés, hogy hogyan fogja ezt véghezvinni, mert elég jól ismerem, és ez rengeteg pia nélkül nem megy neki - néha még úgy se:-((). Szóval a lényeg az, hogy megint nem tudok vele beszélni, és ez már így megy 2 hónapja. Én is kiváncsi lennék, hogy "mi rágja", mert úgy érzem nem mondott igazi okot. Egy kicsit olyan kifogásszerűnek érzem ezt az egészet.
A suliváltással kapcsolatban: lehet, hogy jobb lenne, mert a "társaságom" középpontjában ő állt, és így nagyon nehéz... Persze van még rengeteg barátom, de őbenne biztam meg a legjobban, és ez lett a vége... Ez egy kicsit nagy falat volt, ki is borultam akkor, és még mindig nem jöttem rendbe teljesen...
Na, mind1, megvárom az estét, hátha lehet vele beszélni. Ha iszik, akkor mindig normálisabb, lehet, hogy ezt kéne kihasználnom egy beszélgetéshez. Mindenesetre úgyis látni fogom rajta, mikor érdemes odamenni hozzá...