Először is köszi, hogy reagáltál a hozzászólásomra. Másodszor pedig, igen sokat gondolkoztam, mi válthatta ki belőle azt, hogy olyan nevezzük nevén: bunkó lett. Nem volt barátnője a két év alatt. Bár ősszel volt egy kiszemelt áldozota - hogy úgy mondjam. Akkor én segítettem neki - bár ez pont ellentétes volt az érdekeimmel. Akkor még rendes(ebb) volt.
Év elején még bármikor bemehettem a szobájába (persze már akkor is csak "munka" dolgok miatt mentem oda). Aztán közölte, hogy ne is menjek be, mert azt hiszik, hogy én vagyok a barátnője... És úgy tudom (100%), hogy én voltam az egyetlen nő az edigi 3 éves tanulmányaink alatt, akivel lassút táncolt..) Pár napja az egyik szobatársam (aki tudja, hogy nem vagyunk túl jó viszonyban mostanában) megkérdezte tőle, hogy miért nem velem jött fel a lépcsőn, miért ment lifttel. Erre ő majd leszedte a fejem, és közölte, hogy ezentúl bárkivel beszélek, mondjam meg, hogy semmi közünk egymáshoz. Mert hogy a szobatársam is biztos azt hiszi, hogy a barátnője vagyok (egy kis paranoia). Holott tudom, hogy nem hiszi azt.
Még nem jött össze senkivel, arról tudnék... Így is sokat találkozunk, bár szeret átnézni ilyenkor rajtam, és ez nekem nagyon nem esik jól...
Egyszerűen nem tudom, mitől változott meg ennyire. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy azért, mert (ezt biztosan tudom) nem tudja kezelni nők barátságát. De ez szerintem nem elég ok arra, hogy így viselkedjen... Megkérdeztem tőle - elég soxor, de mindig felkapta a vizet, és nem lehetett vele beszélni... Egyszer tudtam, akkor azt mondta, hogy "kicsit érzékeny rám". Sőt tavaly azt is mondta, hogy nem tud nőzni, ha én ott vagyok. Hiába mondtam neki, hogy ha nőzni akar, akkor úgyse körülötte fogok "lebzselni". Bár ezt ő is tudta. Szóval egyszerűen fogalmam sincs... (hogy hol rontottam el)