Helló mindenkinek!
1000 bocs, hogy csak így betolakodom, de szeretnék tanácsot kérni Tőletek (ha nem veszitek tolakodásnak, hogy csak így beírok). A dolog szerelmi jellegű (hogy szépen fejezzem ki magam így kora hajnalban:-)) Szóval: Volt egy nagyon jó haverom, akivel 2 évig nagyon jó barátságban voltunk. Bár én ezalatt az idő alatt belészerettem, nem mondtam neki semmit, mivel féltem a következményektől. Vagyis attól, hogyha elmondom neki, akkor a barátságunknak vége lenne. Azt játszottam, hogy nem érdekel, mint hapsi, nehogy meggyanítsa a dolgot. Nagyon sokat lógtunk együtt, és nekem a barátsága is nagyon sokat jelentett... Aztán egy idő után elkezdtünk veszekedni. Egyre többet. Azt mondta, hogy ne legyek vele, sőt ne is szóljak hozzá, mert mindenki azt hiszi, hogy a barátnője vagyok (ami egyébként nem igaz, mert nem sokan mondták, akik meg mondták, azok poénnak szánták) meg hogy nem hagyom élni, és ne lógjak a nyakán. Meg egy picit (bár egyre jobban) üldözési mániája is van. Így kevesebbet találkoztunk, és ha véletlenül összefutottunk a folyosón, Ő mindjárt elkezdte, hogy mit keresek én ott. Én pedig egyre többször borultam ki miatta, nem csak azért, amit mondott, hanem ahogy mondta (születésemtől kezdve érzékenyebb vagyok a testbeszédre és az emberek kisugárzására). Nem húzom tovább: a vége az lett, hogy végleg elküldött a fenébe, mint barát, de azt mondta legyen köztünk munkaviszony... Én próbálok eleget tenni ennek, de amikor 30-adszorra sem akar direkt észrevenni, akkor nagyon felidegesedem. Plussz én nem tudok így átállni. A munkaviszony fennmaradt: ha kell neki segítség, mindig készen állok arra, hogy segítsek Neki. Hú, ez egy kicsit hosszú lett!
Szóval azzal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, hogy elmondjam-e az IGAZAT neki, vagy inkább ne mondjak neki semmit. Ugyanis most is attól félek, hogy ez a pici "munkaviszony" is megszakadna közöttünk, és azt már tényleg nagyon nehezen viselném... Viszont ezt így nem bírom tovább! Szerintetek mit tegyek? (The EMPEROR Te légyszi ne válaszolj, A Te álláspontodat ismerem:-)) Bocs, hogy ilyen hosszúra nyúltam...
Üdvözlettel:
Leea