Buksi Creative Commons License 2001.04.06 0 0 686
Jó estét!

De jó, hogy írtatok!:)

Ma nálunk jártak a húgomék 3 gyerekkel. A legkisebb még csak 4 hónapos múlt, így Ő még nem mérvadó, de a másik kettő félelmetes, hogy mit tud művelni!:) Holnap megpróbáljuk renoválni a házat!:)))

Petinél ma sütőtököt burgonyával próbáltam "elsütni", de korántsem voltam vele olyan népszerű, mint a már jól ismert banán-almával.:)
De azért eszegette. Holnap ez is majd jobban fog csúszni. Legalábbis remélem!
Mojo is besegített délután az etetésbe, és sikerült Petit fültől-fülig kikennie sütőtökkel.:))
Vettem Petinek gyümölcsitalokat is, holnap azt is megpróbáljuk 1-2 kanálkával!:)

susok!
Megmondom őszintén egyáltalán nem irigyellek a felújítás miatt. Gondolom Te se magad!:)
Nálunk is ez volt tavaly májustól-októberig. Totálisan szét lett verve a ház. Mi itthon voltunk végig, csak fürödni kellett elmennünk néhány napig amíg a fürdőszobát úgy ahogy használhatóvá nem tették. Esténként a hátunkra dobtuk a törölközőt, egy szatyorba bepakoltuk a tiszta ruháinkat és indultunk a húgomékhoz fürdeni. Mintha strandra indultunk volna.:) Így utólag már-már viccesnek is tűnik az egész, de akkor már nagyon vártam, hogy vége legyen! Novemberben Mojo még festeni akarta a lépcsőt, de az alapozásnál tovább nem jutott. November volt, az egész házban iszonyú büdös volt a festéktől, ha kinyitottuk az ablakot igen hideg jött befelé. De inkább a hideg, mint a festékszag. Így aztán néhány takaró alatt dideregtem nagy pocakkal a szobában. Mondtam Mojonak ha megfázom, biztos hogy jó alaposan meg fogom tekergetni a nyakát!:)) Szerencsére nem lett semmi baj. Egy szónak is száz a vége, teljesen át tudom érezni, hogy most mit élsz át!

Kellemes hétvégét mindenkinek! Ha tehetitek legyetek minél többet kint ebben a gyönyőrű időben!:)

Sziasztok:
Buksi