Laura Carina Creative Commons License 2001.04.06 0 0 399
Szia JOEL!

Gyanítom, hogy a polfórumon nálam is főleg korosabban mozognak. Amit írtál, abból azt látom, hogy max 1-2 évvel lehetsz nálam fiatalabb, még akkor is, ha Te vagy az egyik legfiatalabb polfórumos...:-) De erre most ne írjunk ki vetélkedőt:-)
A többiben igazad van nagyrészt, bár azért a MIÉP-esek (nem is egyszer) olyan kijelentésekre ragadtatják magukat, amivel finoman szólva nem tudok egyetérteni.:-( (Ld. Franka legutóbbi szösszenete...) Nagyrészt egyébként Mondolattal tudok egyetérteni a kérdésben.
Dávid Ibolyáról abszolút jó véleményem van, bírom a nőt, már akkor is bírtam, amikor még mindenki egy kis hülye szövőnőnek titulálta... Azóta bizonyított, és nem hiszem, hogy bárki még 1X kétségbe vonná a szellemi képességeit. Más kérdés, hogy jó politikus tud-e lenni, és sikerül-e saját népszerűségét a párt felhozására is felhasználnia. A dolog kicsit off, olvasgatom a DI-s topicot, még nem értem a végére, kevés az időm. Bár amint látom, az mostanság inkább az MDF-ről szól cakk-pakk. Hozzá akartam szólni, de nagyrészt már mindent leírtak az arrajárkálók...

Üdv,
Laura Carina

Előzmény: JOEL (365)