sukosdg Creative Commons License 2001.04.05 0 0 2056
aurorix:
Én kb 15-20e ft-ot tippelek. Én most több órát is javítatok náluk. Az OrisXXL jó választás lett volna... /nem irigyellek:))))

A szíjakra visszatérve, sajnos a jó minőséget meg kell fizetni. Sok szíjra ráírnak mindenféle kroko stb.. jelzéseket és a valóságban köze sincs az állathoz. Szerintem egy jó szíjra kb. 2-6 e ft-ot kell szánni. Én legtöbbször a Hirsch-t választom. Mint írtam a Karát-on lehetett az első napokon 800-1000 Ft-ért venni /bolti ára 3-8 e Ft.
Amin bosszankodtam, hogy minden új szíjat általában arany színű csattal lehet venni és kevés helyen tudják acélra cserélni.

Még az árakrol annyit, hogy én csak O+A órákat javítatok Bp-en. Általában Székesfehérváron egy teljes karbantartás: tisztítás, olajzás, szabályzás, üveg polírozása, tok polírozása esetleg új korona: kb 3-6 e Ft. Mint már írtam + 3000 a sík zafír üveg.
Egy példa: a Heuer órámat a Poen-ba javították. Új billegő, új korona, új gombok, új üveg, új tömítések, teljes tok polír, teljes takarítás, szabályzás, szumma:40 e Ft. Az óra gyönyörű lett, tényleg újjá született. + 1 év garancia.

Üdv: www.ora.ini.hu