Ordas Farkas
2001.04.05
|
|
0 0
17
|
hát köszi mindenkinek a válaszokat, akkor elmondom mi a helyzet. van egy 15 éves trabi amire csak az elmúlt évben 150 000-t költöttem, és továbbra is nagyon szar, ezenkívül van egy szintén nem túl jó állapotú 15 év körüli skoda 120 L. Igazándiból semmi pénzem új kocsit venni, de most már egyszerűen nem lehet tovább halogatni.... tehát azért is gondoltam a suzukira, mert ott van egy akció, hogy a trabit 200 000-ért beveszik, akkor is ha használt suzukit veszel. A szomorú helyzet, hogy egy 1 milliós használt 5 éves suzukit is csak részletre tudnék venni, mert nincs ekkora összeg a zsebemben, sajnos. Így az egy hóra jutó törlesztés kb 15000 lenne kamattal együtt, ezt még csak elviselné a családi kassza valahogy, de pl egy új 2 milliós suzuki esetében ez minimum 30000 ami azért kicsit sok lenne. Tehát így jött a használt suzuki ötlete, de ha ennyire dicséritek a lada samara-t, akkor lehet hogy az lenne belőle, mert ahhoz is van alkatrész, ezt tapasztalatból tudom, és mondjuk fél milliot csak összehoznék egyszerre valahogy.... de akkor meg ott tartunk megint, hogy van egy 10 éves autóm....
nem szégyenlem, nem értek túlságosan a kocsikhoz, de pl egy 10 éves sunny-t nem vennék,mert nincs alkatrész, drága a javítás, hiába nyugati és esetleg többet tud, mint egy samara, vagy egy suzuki.... |
Előzmény: nazza (16)
|
|