Én "csak" szeretem a kosárlabdát, elvarázsolnak a passzok, zsákolások, hárompontosok, de eredményekre nem emlékszem, nem tudom felsorolni a csapatok csereembereit évekre visszamenően...
Láthatóan az Alba szurkolói tényleg elfogytak, a néhány fiatalnak nem sikerült felrázni a csarnokot, de legalább ült néhány igen dekoratív drukker is közöttük!
:-) Szimpatikus volt, hogy a végén nem anyáztak, sőt, Madison utolsó kosaránál még ők is tapsoltak (megjegyzem, szép is volt: Érsek (Rajkó?) saját palánk alatt labdát szerez, hosszan indítja a bal oldalon felfutó Davist, aki felviszi a labdát, majd az egy védővel a nyakán érkező Madison elé pattintja úgy, hogy az a túlfutó védő mögött a magasba emelkedik, Madison pedig behúzza a gyűrűbe - én az ilyenekért járok meccsre, bárki is csinálja meg!
:-) ). Aztán csak nézték, ahogy a paksi tábor visszacsalogatta az öltözőből a kedvenceket - biztosan nosztalgiáztak... Nem tudom, milyen lehet egy körmendi, szolnoki, szombathelyi B-közép, velük biztosan nem lesz ennyire nyugodt a viszony.
Fishtax