Ordas Farkas Creative Commons License 2001.04.04 0 0 11
a helyzet, hogy egy trabant volt eddig, de az már annyiszor ott hagyott az út szélén, hogy betelt a pohár. Kispénzű vagyok, tehát 2 millió szóba se jöhet, max 1 millió, és azért gondoltam suzukira, mert olcsó, mert sok van belőle tehát remélhetőleg van alkatrész, nem kellenek extrák, nem érdekel, hogy 300 km után kényelmetlen az ülés, mert a trabantba már beülni is kényelmetlen.;-(((((((

Az autó nekem részben a munkaeszközöm, tehát nagyon fontos lenne, hogy sokat bírjon, és ne legyen túl drága az alkatrész, meg hogy ne 10 l fogyasszon. Nem kell extra csomagtartó, mert a trabanté is elég volt, főleg, hogy a tetőcsomagtartót használtam anyag szállításra.
Viszont belátható időn belül nem lesz még 1x pénzem új kocsit venni, tehát nekem sajnos hosszú távra kell gondolkodnom, ez a trabi is 15 éves... ha vennék egy 5 éves suzukit szeretném, ha még olyan 8-10 éve menne. Hát ennyi igényem lenne szerintem nem túl nagy. Ilyenekkel ne gyertek hogy lassú...... sajnos nálam ez nem egy szempont. 80-100-120-at megy egy suzuki is, nem? a többi nem érdekes.... köszi a válaszokat

Előzmény: AstraF16v (10)