khmer rouge Creative Commons License 2001.04.03 0 0 1287
Szevasztok, elvtársak!

Én nem fogok itt veletek tovvább vitatkozni. Engem azért küldtek ide a feletteseim, hogy segítsek végre felépíteni a Kommunista Magyarországot. Azért, mert itt néhányan azt hiszik, hogy ennek a legjobb módja pucér nők képeinek bekopizás a és a fidesz nevű óvodáscsoport ellen uszító kiáltványok megfogalmazása, én még nem fogom cserbenhagyni az Eszmét. Elvtársak! Van még mit tanulnotok az ázsiai elvtársaktól. Ne akarjátok, hogy szóljak az észak-koreaiaknak. Csak az pofázzon, akinek van mit felmutatnia.

Én az utóbbi napokban sem tétlenkedtem, amikor ti ezzel a stones gyerekkel szórakoztatok. Pénteken belőttem a farkamba három gramm szpídet, meg - nehogy túlpörögjek - két gramm hernyót. Utána elindultam bulizni. A bazilikában éppen akkor tartotta a katolikus egyház vezérkara a húsvéti előkészületekkel kapcsolatos megbeszélését. Már rég nem gyilkoltam kibaszott csuhást, Kambodzsában az utolsó francia misszionáriust valamikor a hatvanas években húzták fel a munkások egy pálmafára. Azon viszont eléggé meglepődtem, hogy egy kis géppisztolyos noszogatás után milyen gyorsan elkezdte egymást szopni-kúrni a sok kaftános majom. Annyira élvezték, hogy észre sem vették, amikor kiosontam rájuk gyújtani a kurva templomjukat. A nagy sivalkodásra összecsődült a fél kerület, a legtöbb becsületes munkásember sírva szorongatta a kezemet, és kérte szinte könyörögve, hogy állítsam végre vissza a diktatúrát. Néhányan segítettek is felhányni a hullákat a kamazom platójára. Hazafuvaroztam a még mindig füstölgő hullákat, és szépen sorban felakasztottam őket a trófea-szobámba. Egy egész fal kellett nekik!

Alsó sorban jobbról a harmadik Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát, a felsőben balról a második pedig Gyulay Endre szeged-csanádi megyés püspök. Remélem egyszer a pápát is kiakaszthatom száradni.

Szombat hajnalban még elugrottam kúrni egyet a szeretőmhöz. Akkora csöcsei vannak, mint egy albán bunker, és a kedvemért még egy helyes kis tetkók is varratott magára.

A következő képen Farkasházy Tivadar látható. Ez a szerencsétlen 'liberális' faszfej pont akkor jött ki az RTL Klub Fehérvári úti épületéből, amikor éppen jöttem le a hernyóról. Annyira remegtem, hogy háromszor mentem rajta végig oda-vissza.

A következő arra járó szerencsétlen Szellő István volt. Őt nem ütöttem el egyből, csak a négy végtagját vágtam le. A maradékot hazavittem, felraktam a szekrény tetejére , bedugtam a seggébe egy répát, ettől egyből felállt a farka, azon meg nagyon szeret himbálódzni az én kedves Lóri papagájom.

Ugye milyen helyes?

Elvtársak! Forduljatok magatokba!