Valacchi
2001.04.03
|
|
0 0
10
|
És a "primitív fasisztázást" sem azért nem gyakorlom rendszeresen és fennhangon, mert nem merem....
Nézzük. Primitívnek lehet-e valakit nevezni azért, mert a jobboldalt egyértelműen azonosítja a fasisztákkal? Mert olyan egyházi egyetemeket, mint a Károli vagy a Pázmány, egy az egyben lefasisztáz? Néhány gyöngyszem a hozzászólásaid közül:
Szóval aakkor Te nem is valami fasiszta vagy? Előbb küldtelek el a fenébe a gémóverben. Na, mindegy most mán egy köcsög maradsz...:)
Elkezdtem olvasgatni a hozzászólásokat reggel óta, de nekem nincs türelmem ehhez a sok jobboldali baromsághoz. Vegye úgy minden fasiszta és egyéb jobboldali bérenc, hogy beléjük kötöttem. Mondjuk azért, mert három generációra visszamenően 3/3-as családból származnak. Ja, és apuka minimum mindenkinél budai zöldséges. Mennyi is a képoszta? Csörgessétek már meg aput. Biztosan megtisztította már a meztelencsigáktól a salátát így tud már veletek is társalogni...:)
hiszen úgy vannak vele, hogy az ELTE-BTK az ő egyetlen fellegváruk. Az mondjuk baj, hogy ennek alapján állandóan arról beszélnek, hogy mennyire hatalmasak. Máshol még a kanyarban sincsenek, kivéve néhány hivatalos fasisztaképző egyházi iskolát.
|
Előzmény: red guevara (9)
|
|