de lehet, hogy Spoonbender lesz a nevünk, vagy Douwe Egbertz...hiába, a név kötelez. TóthA: hol lesz csüt az Ajtonyékkal az az izé? Mucsán?
FEJCSÉTEK MEG AZ ÁLMOMAT:(KÉRLEKKÉRLEK)
HELYSZIN: LÉPCSÖZETES STRAND,BENNE FÜRDŐZŐK. A TÓTH ANDRÁS EGY NÉGYES FOGATTAL,NYITOTT HINTÓBAN,OSTORRAL CSAPKODVA HAJT VÉGIG A SZŰK ÚTON A MEDENCÉK KÖZÖTT.A FÜRDŐZÖK SIKOLTOZNAK,NÉHA ÉN ÜLÖK AZ ANDRÁS HELYÉN, ÉS AZON GONDOLKODOM,HOGY NEM FÉREK EL AZ ÚTON. A LOVAK MEG VÁGTATNAK,MINT AZ ŐRÜLT. FEKETÉK,MEG A HINTÓ IS.
UTÁNA: EGY VIZIHULLA SZERŰ,1 M MAGAS GÁDZSIT VISZEKA HÓNOM ALATT (SZÜRKE,ÉS HALOTT,HOSSZÚ,SZŐKE HAJA VAN). TUDOM,HOGY A MEDENCÉBE KELLENE DOBNOM,DE AKARATLANUL IS A RENDŐRSÉGRE VISZEM,OTT ÖSSZEVISSZA MAGYARÁZOK, MAJD TELEFONCSÖRGÉSRE FELKELEK.
a többire nem emlékszem,de már fejtettem belőle:
-halott gádzsi: a mammutból középen a díszlet pina. Ül valahol a lukban,és hosszú, hínárhaja van.
-rendőrség: tegnap kaptam papírt,hogy fizessem be a bkv csekket. a III.ker. bíróság küldte.
-hintó: a LesLeevel a Mátrában voltunk a Cifra Istállóban, ott voltak hintók,meg lovak. Meg tegnap a Barátokköztbe is,és féltem,hogy nem látom,mert a LesLee haverja is ott volt közbe, és gitározott a FILM alatt!!!