Fine Tune Creative Commons License 2001.04.02 0 0 199
Szereplők miatt? Gálvölgyi a kedvenc humoristám.
Politikai irányultsága miatt? Attól még lehetne akár jó is.

Nincs az uraknak igazán humoruk. Verebes, Farkasházy, Havas humorát egy magántársaságban sem élvezném, bár Verebesnek legalább öniróniája van. Ripacskodásnak tűnik az egész, ez elmegy a büfében, de itt kevés és ciki. Verebest sajnos a sok TV szereplés sem teszi jobbá, az alpári humorhoz túlságosan intellektuális a habitusa, az intellektuális humorhoz meg nem jó előadó. Gálvölgyin látszik, hogy színvonaltalannak tartja az egészet, de kell neki a zsozsó. Farkasházy teljesen feszült, izzadságszaga van, ő gyülöl. Nem tudom ki fogta rá, valamikor, hogy humorista, de én biztosan nem és most sem esnék ebbe a hibába. A többi mintha nem is lenne, teljesen jellegtelen figurák, szerintem afféle töltelékemberek. Havasnak, Jáksónak, Hernádinak kb. annyi a humora mint itt bármelyik kollégámnak, vagy még annyi sem. Havasnak nem tudom, hogy van e humora, mindenesetre saját magától ez nem látszik, jól eltakarja.

Egy megfelelően előkészített Heti Hetest (legfeljebb akkor havonta) filmes bejátszásokkal, Kernnel, Gálvölgyivel, Bandóval Koltaival tutira élveznék. Persze ezek aligha hagynák ki a "másik oldal" poénjait sem. Ezekhez viszont az RTL szerintem túlságosan gagyi adó. Ez így kb. olyan mint a Pokemon sorozat, marha nagy gagyi, de sokan beszélnek róla.

Előzmény: GaBo (191)