Mike73
2001.04.02
|
|
0 0
1628
|
Még nem kapták meg.
Hétvégén valaki felvetette, hogy előtünnek idegen nyelvek is néha. Ez már rég bizget engem is, mert ugye egy univerzális fordító által ért mindenki mindenkit, és ezért tűnik úgy, hogy mindenki egy nyelvet beszél (hiszen ez az univerzális fordító bennünk is megvan, csak titokban építették belénk az első kapcsolatra felkészítő csapatok :-)) ). Szóval, ha ez a fordító lefordít mindent a gazdájának, akkor elvileg hiába erőlködik valaki valamilyen idegen nyelven, mert azt is lefordítja. Na most akkor hogy is van ez?
Más.
A DS9 azért tartalmaz eszméletlen unalmas punnyadt szezonrészeket. Annak idején nem sok kellett hozzá, hogy kikapcsoljam a tévét. Csak azért nem tettem, mert "rajongó" vagyok. Persze aztán erre a készítők is rájöttek (mármint hogy nem valami jó a sorozat), és feltúrbózták, de azért néha kétségeim támadtak.... Azt már nem is említem (de mégis :-) ), hogy az első szezon csodálatos főcímzenéjét lecserélték ugyanennek remixelt technorángós idegesítő változatára. Na ez borított ki igazán, mert az új főcímzene sokkal kevésbé volt méltó a ST-hez, mint inkább a kor követelte idegrángáshoz. (techno sux) |
Előzmény: Dob (1627)
|
|