Törölt nick Creative Commons License 2001.04.01 0 0 3306
Hello!

Ma voltam kint a fustiben a modellkiallitason (meg persze a park egeszet vegigjartuk). Hat, a kispestiek asztala nem az igazi, egy kis darabka volt kint belole, viszont a szombathelyiek asztalat nehezen birtam otthagyni....nagyon szepen kidolgozott, persze bele lehet kotni de nem erdemes! Foleg a forditokorong, nem csak latvanyos de igenyes es szepen mukodik is minden. Minden reszletre ugyeltek a kidolgozasanal. Ami nem nagyon jott be, hogy a magyar es a nemet jarmuvek teljesen keveredtek, magyar jellegu taj, jelzok es nemet szerelveny, de azert igy is gyonyoru munka! (Bar sikerulne csak hasonlo minosegre az en asztalom is... ... ...
Volt meg egy kissebb banyavasuti asztal szinten nagyon szep; es egy kis kor LGB is. Ez utobbit mukodni nem lattam, a kis gozos eppen fustolgott mikor arra jartunk. Volt az asztalokon 410-es is, 520-as is (szep szerkocsival!) regi festesu szergej (ennek a teteje nem stimmelt szerintem, hangtompito nelkuli gep volt) es szepen koszolt magyar jarmuvek. Azt hiszem, a szombathelyiek asztalarol sok jo otletet lehet meriteni! (Megneztem a ROCO 232-eset, szep, szep, de a BRAWA szebb :-)) )

Mas:
a PMT -nek nincs/nem volt koze a PIKO-hoz, csupan ok is keszitenek kis motorkocsit (amit a PIKO is probalt regebben).

Előzmény: djt-122 (3299)